За Фокс Гео

Над пет години осигуряваме бързи и ефективни услуги в геопространството.

Доверие

Градим доверие у вас като анализираме проблемите ви и намираме ефективно решение.

Опит

Предоставяме качествени геопространствени услуги вече пет години.

Професионализъм

Нашият професионален имидж се гради на компетентност, надеждност, честност и почтенност.

за фокс гео

Ние сме сертифицирани и висококвалифицирани специалисти в областта на геодезията.

Фокс Гео притежава удостоверение за пълна проектантска правоспособност от Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране и свидетелство за правоспособност за извършване на дейности по кадастъра.

Години в бизнеса

Работим неуморно за вашия успех!

Доволни клиента

Доволният клиент е най-добрата реклама за нас. Благодарим Ви!

Експерти по геодезия

С богат практически опит и гаранция за професионализъм.

Нашата история

“ФОКС ГЕО” ЕООД се занимава с геодезически услуги свързани със заснемане, кадастър, проектиране, както и консултантски услуги в тези области. Създадена е през 2014 г. Разполага с екип от високо квалифицирани специалисти, които работят с най-ново поколение техника и софтуер. Фирмата предлага коректност и бързина при обслужването на своите клиенти. Занимава се с извършване на геодезически заснемания, изработване на проекти за промяна на КККР, проекти свързани с инвестиционното проектиране, всякакви видове трасировъчни дейности и GPS измервания.

Притежава удостоверение за пълна проектантска правоспособност от Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране и свидетелство за правоспособност за извършване на дейности по кадастъра. Като администратор на лични данни фирмата е вписана в регистъра на Комисията за защита на личните данни.

Свържете се с нас

Можете да се свържете с нас или да ни посетите на място, използвайки посочените по-долу детайли за контакт. Ако желаете да посетите наш офис ви препоръчваме предварително да се обадите и да уговорите среща със съответния агент-консултант.

София 1000, ул. Чаталджа №45

Пишете ни

Имате въпрос или трябва да си уговорите среща? Пишете ни!